Evenementen in de komende periode die u niet wilt missen.

AGENDA


16 MEI 2019

Dag van de Projectontwikkeling

Op donderdag 16 mei 2019 organiseert de NEPROM, samen met diverse partners, de achtste editie van de Dag van de Projectontwikkeling (DVDP) in Congrescentrum 1931 in Den Bosch.

De DVDP is hét jaarlijkse kennistrefpunt voor vastgoed-professionals die project- en gebiedsontwikkeling tot een duurzaam succes willen maken.
De NEPROM-prijs voor locatieontwikkeling wordt op deze dag uitgereikt.  Verder onder meer een fietsexcursie naar het Gasthuiskwartier, aandacht voor de koopwoningmarkt en de identiteit van de stad.

Locatie: 

Congrescentrum 1931, Den Bosch

26 MEI 2019

‘In gelul kan je niet wonen’

‘Theaterdocumentaire’ van Amsterdams Allooi, volgens een beproefde formule waarbij verhalen, anekdotes, gedichten en scherpe dialogen worden afgewisseld met toepasselijke kleinkunstliedjes. Thema: wonen en de woningmarkt.

Locatie: 
De Nieuwe HKL, Amsterdam

28 MEI 2019

HypoVak 2019

Technologie op basis van blockchaintechnieken gaat een belangrijke rol spelen in uw dagelijkse adviespraktijk. HypoVak neemt u op dinsdag 28 mei mee in de wereld die uw business nu al sneller, veiliger en transparanter maakt.

Locatie: 
NBC Nieuwegein

4-6 JUNI 2019

PROVADA

PROVADA is de grootste vastgoedbeurs in Nederland waar jaarlijks meer dan 25.000 professionals elkaar ontmoeten en/of deelnemen aan het inhoudelijke programma.

Locatie: 
RAI Amsterdam

13 JUNI 2019

Themadag Wonen 2019

Een must voor makelaars en taxateurs van de toekomst. De Themadag Wonen 2019 van de Academie voor Vastgoed staat in het teken van het verhogen van uw aanbod.

Locatie: 
Slot Zeist

21 JUNI 2019

NeVaCon 2019

Het Nederlands Vastgoed Congres (NeVaCon) is hét vastgoedevent waar alles draait om kennis delen, inspiratie en netwerken.

Locatie: 
De Loods, Hart van Holland, Nijkerk

Vond u dit artikel interessant genoeg om te delen?