Evenementen in de komende periode die u niet wilt missen.

AGENDA


11 september 2019

Utrecht Vastgoed 2019

Woensdag 11 september vindt de 16e editie plaats van Utrecht Vastgoed, georganiseerd door Spryg, in samenspraak met Gemeente Utrecht.
In één middag aandacht voor actuele marktontwikkelingen en de nieuwste plannen en projecten in Utrecht. U hoort de gemeente en de belangrijkste stakeholders die aan de vooravond van ingrijpende herontwikkelingsopgaven staan, zoals Utrecht Overvecht en Utrecht Science Park.


Locatie:
Inntel, Utrecht

19 september 2019

‘Haal meer uit social media marketing’

‘Deze klassikale training met social media expert Ernst van Dijk van BIG BANG! biedt een unieke kans om u tegen sterk gereduceerd tarief verder te verdiepen in social media.

De trainingsdag, die u volgt met vakgenoten, vormt een verdieping op de online PE-cursus Social Media Marketing. In de online cursus kreeg u dit voorjaar praktische handvatten aangereikt om aan de slag te gaan met uw Social Media Strategie. In het klassikale vervolg ‘Haal meer uit Social Media Marketing’ leert u in zes uur hoe u social media nóg effectiever in kunt zetten. Een hands-on en praktisch vervolg op het E-book Social Media Marketing van Beroepsopleiding Makelaars B.V.


Locatie: 
VBO, Nootdorp

25 september 2019

Vastgoed 3.0

Een internationale line up van bijzondere professionals met inspirerende toekomstvisies en concrete projecten. Wederom veel interactie en ruimte voor echte gesprekken met elkaar en met de sprekers. Dat mag je verwachten van deze 10e editie van Vastgoed 3.0.
Vastgoed 3.0 is dit jaar in Amsterdam. Een stad met een hoge ambitie en concrete projecten. Alle sprekers spelen hierbij een wezenlijke rol en vertellen hun verhaal, ervaringen en achtergronden.
Future Urban Districts: omdat het tijd is om grenzen te verleggen!


Locatie:
New Metropolis Zuidoost, Amsterdam

3 oktober 2019

Verbaal meesterschap

In samenwerking met Denk Producties presenteert de Academie voor Vastgoed op 3 oktober 2019 dé leiderschapstrainer van Nederland, Remco Claassen. Hij deelt op deze dag zijn beste inzichten voor het eerst exclusief voor makelaars en taxateurs. Persoonlijke overtuigingskracht is de sleutel tot uw succes. Dit is hét moment om een verbale voorsprong te nemen op uw concurrent. Uw hele werkdag bestaat uit beïnvloeding. Een verkoopopdracht binnen halen, een onderhandeling sturen, een deal sluiten.


Locatie: 
Zeist

28 oktober 2019

De Dag van de Stad

De stad lééft en staat prominent op de agenda. Ook bij u? Noteer maandag 28 oktober dan vast in uw agenda en kom naar de Dag van de Stad 2019 in Den Haag. Tijdens dit jaarlijkse evenement van Platform31 komen alle stedelijke professionals samen voor inspiratie en kennisuitwisseling voor economisch sterke, duurzame, toekomstbestendige én leefbare steden. Onder de titel ‘Wie durft?!’ geven we het podium aan moedige ondernemers, architecten, theatermakers, wetenschappers, vertegenwoordigers van maatschappelijke organisaties, actieve inwoners én bestuurders.


Locatie:

Den Haag

Vond u dit artikel interessant genoeg om te delen?